Molimo da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste se informirali o postupcima i pravilima koje primjenjujemo za zaštitu osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku privatnosti te da je razumijete. Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu Politiku privatnosti.

Rabuzin design d.o.o. je društvo posvećeno potpunom poštovanju Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka. Ovom Politikom privatnosti opisuju se postupci koje Rabuzin design d.o.o. poduzima u svrhu zaštite privatnosti. Rabuzin design d.o.o. će podatke o Vama upotrebljavati u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Ova internetska stranica, kao i poslovno-informacijski sustavi tvrtke Rabuzin design d.o.o., usklađeni su sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

• Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),

• Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC).

Internetska stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnom zakonskom regulativom zaštite podataka i privatnosti.

Rabuzin design d.o.o. prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama, koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, a u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje.

Rabuzin design d.o.o. primjenjuje sljedeća načela u svrhu zaštite Vaše privatnosti:

• prikupljamo samo informacije koje su potrebne,

• Vaši podatci se ne koriste u svrhe koje nisu navedene,

• ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,

• ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,

• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,

• ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,

• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,

• provjeravamo da li su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

KOJI SE VAŠI PODACI PRIKUPLJAJU TE NA KOJI NAČIN?

Ova internetska stranica se može koristiti bez davanja osobnih podataka. Nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili izravno putem naše e-mail adrese, Rabuzin design d.o.o. prikuplja informacije o Vama. Informacije koje unosite preko internetske stranice (npr. Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. U slučaju da ste mlađi od 16 godina obavezni ste priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka.

TKO VODI OBRADU OSOBNIH PODATAKA?

Obradu ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka vodi:

Rabuzin design d.o.o.

OIB: 16462872703

Ivana Kukuljevića 30

HR-42000 Varaždin

Croatia

U KOJU SVRHU SE PRIKUPLJAJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se obrađuju isključivo kako bi se pružio odgovor na Vaš zahtjev, a prije zasnivanja poslovnog odnosa, mogućeg zaposlenja ili u svrhu izvršavanja ugovornih odnosa u slučaju već postojećeg ugovornog podnosa između Vas i tvrtke Rabuzin design d.o.o.

KOLIKO DUGO SE POHRANJUJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se pohranjuju u periodu kada je otvorena komunikacija sa Vama, a u svrhu uspostave uspješnog poslovnog odnosa te za vrijeme trajanja ugovornog odnosa. U slučaju prekida daljnje komunikacije sa Vama, tvrtka Rabuzin design d.o.o. će nakon 6 mjeseci izbrisati Vaše osobne podatke. U slučaju interesa za zaposlenjem u tvrtci Rabuzin design d.o.o., Rabuzin design d.o.o. će prikupiti i obraditi Vaše osobne podatke koje ste dostavili te, u slučaju da se zaposlenje neće ostvariti, Vaši osobni podaci će Vam biti vraćeni ili trajno uništeni. U slučaju davanja Vaše privole, Rabuzin design d.o.o. može zadržati prikupljene i obrađene Vaše osobne podatke kao kandidata za radno mjesto.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

NA KOJI NAČIN SE KORISTE OSOBNI PODACI?

Vaše osobne podatke koristimo da bismo Vas kontaktirali i odgovorili na vaš zahtjev, a, u slučaju da se složite, poslati ćemo Vam i e-poštu o ostalim proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa. Rabuzin design d.o.o. neće dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

INFORMACIJSKA SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Rabuzin design d.o.o., u slučaju prikupljanja podataka o Vama, kroz primjenjene sigurnosne, fizičke, elektroničke, tehnološke, proceduralne i organizacijske mjere, osigurava da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

Ako odlučite kontaktirati nas putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili izravno putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici niti će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani.

“KOLAČIĆI”

Kako bi održao funkcionalnost internetskih stranica i omogućio usluge koje korisnici traže, Rabuzin design d.o.o na ovoj internetskoj lokaciji može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetskih stranica rabuzin.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: Ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj.

VAŠA PRAVA

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, a u svrhu:
· pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama,

· ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama,

· brisanja svih osobnih podataka koje koje smo prikupili o Vama,

· ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka od strane Rabuzin design d.o.o,

· prigovora na obradu vaših osobnih podataka od strane Rabuzin design d.o.o,

· zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje je Rabuzin design d.o.o ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.

molimo Vas da nas kontaktirate na info@rabuzin.hr ili pošaljete svoj zahtjev na:

Rabuzin design d.o.o

Ivana Kukuljevića 30

HR-42000 Varaždin

Croatia

Na Vaš zahtjev odgovoriti ćemo besplatno.

PRAVO NA PRITUŽBU NADLEŽNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

Martićeva 14

HR – 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

e-mail: azop@azop.hr

Web: http://www.azop.hr