O NAMA

Kamini Rabuzin Design Vam osim topline ognjišta daju toplinu doma i osjećaj mira i sigurnosti!

U današnje vrijeme obitelj okupljamo jako rijetko. Mi se brinemo da i te rijetke trenutke provedete što sretnije.
NAŠE USLUGE
Image

Izrada i montaža

Rabuzin Design je prva hrvatska tvrtka koja se bavi izradom i montažom kamina, roštilja i krušnih peći od najboljih hrvatskih, ali i svjetski poznatih materijala.

Image

Kvalitetni materijali

To su u prvom redu brački kamen, kanfanar, sedra, vinicit, klinker, fasadne i šamotne cigle iz naših ciglana, masivne drvene grede iz slavonskog hrasta itd.

Kombinacijom tih materijala, a uz našu stručnu pomoć i sugestije, u mogućnosti ste sami kreirati izgled Vašeg kamina.

Image

Idejna rješenja

Naš tehnički odjel Vam između ostalog nudi i mogućnost grafičke vizualizacije, uz čiju pomoć možete do zadnjeg detalja proizvod pregledati i urediti po vlastitim željama – puno prije nego što isti krene u izradu.

Image

Savjetovanje

Vizualizacija kao takva pruža masu pogodnosti, a kao najzanimljivija korisnicima pokazala se opcija biranja između nekoliko različitih dizajna radi najboljeg upasivanja u postojeći interijer, sukladno željama i ukusima, naravno – prateći pravila struke.

TRADICIJA I USAVRŠAVANJE

Kamini se uklapaju u sve prostore

Proučavajući hrvatsko tržište upoznali smo običaje vezane uz ognjišta, a specifične za svaki kraj Lijepe naše. Poštujući tradiciju, proučavali smo i usavršili način gradnje i funkcionalnost domaćih krušnih peći, kamina i pečenjara i uz njih raznih pribora (za održavanje) i alata.

Svojim izgledom naši kamini se uklapaju u sve prostore; od obiteljskih domova, kamenih kuća uz more, apartmane, konobe, klijeti, seoske turizme, kušaonice vina, planinske kuće, vikendice, hotele, izletišta itd… Najmodernije projektirani i opremljeni stanovi našim će kaminom dobiti dodatnu ekskluzivnost.
REVOLUCIONARNI DIZAJN

Prirodni materijali, tradicionalne vještine i vrhunska tehnologija

Osjećaj žudnje za savršenstvom tjera nas da otkrivamo nove mogućnosti i razvijamo našu stručnost. To je naša strast i motivacija. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.

Naši revolucionarni dizajni kombiniraju prirodne materijale, tradicionalne vještine i vrhunsku tehnologiju. Sanjati svoj san, slijediti vlastiti put i stvarati vlastiti stil sasvim je prirodan proces. Dopustite da Vam na tom putu pomognemo svojim iskustvom.
GARANCIJA KVALITETE

Osjećaj topline Vašeg doma

Marljivi rad i stalno usavršavanje garancija su naše kvalitete.

Postoji savršen osjećaj topline doma – osjećaj kojeg Vam može pružiti samo Rabuzin Design, a proizlazi iz – povjerenja.

Od osnutka naše tvrtke težili smo stvaranju najljepših i autentičnih kamina, od ekskluzivnih, do zadnjeg detalja ručno rađenih prema modernim sistemima u kojima gore vatre budućnosti.

Completed projects

Employees

Qualified architects

Global recognition

TEAM

Meat the team

Kontaktirajte nas

Rado ćemo Vas saslušati i prezentirati naše proizvode.
Uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda!